Bassengbursdag

Skal bestilles 1 uke i forveien og kan bestilles på hverdager, unntatt mandager, mellom 16.00-19.00. Selskapet skal betales ved bestilling eller ankomst feiring. Minimum fire barn for at bursdagen skal arrangeres.

Vi booker aldri flere enn to bursdager samme dag og de må starte med en times mellomrom. Vi dekker bord og gjør klart på tribunen i svømmehallen. Foresatte kan ta med kake om ønskelig.

To aldersgrupper:

6-8 år: 1 voksen pr 3. barn

9-14 år: 1 voksen pr 5. barn

Voksne som er med går gratis

Kr 175,- pr barn. Inkluderer pizza fra Pizzabakeren, 1 stk brus, 1 stk lollipop, inngangsbillett til bassenget. Det skal beregnes fire barn pr pizza.
 

Pizzavalg:
Nr 2: Kvess (ost, tomatsaus, skinke og champinjog)
Nr 4: Pizzabakeren spesial (ost, tomatsaus, kjøttdeig, løk og bacon)
Nr 6: Mix (Ost, tomatsaus, peperoni, løk og paprika)
 

Is kan de enten få direkte etter pizzaen, eller ved avslutning når de har gått ut av bassenget og kommer til resepsjonen.

Bursdag i Køto

Barnebursdager passer fint i Køto ved Kippermoen. Denne kan leies for kr 570.- til slike feiringer.

Utenfor Køto er det sykkelgård, fotballbane og akebakke. Dermed kan du lage aktiviteter for de små etter eget ønske, og både sommer og vinter. Det er også en fastmontert utegrill utenfor som kan benyttes. Grillkull og tennvæske må medbringes.

Innedørs er det sitteplass til ca 50 stk. Her er enkle kjøkkenfasiliteter som mikrobølgeovn, stekeplate, kjøleskap. Det er bekrenset med kasseroller og stekepanner. Det er ikke stekeovn i Køto.

Leietakere må selv vaske etter seg. Dette signeres på ved innlevering av nøkkel. Nøkkel hentes ut i resepsjonen på Kippermoen.

Bursdag utendørs på Kippermoen

Kippermoen er et eldorado av muligheter for den som vil bruke fantasien. Her finner du gressområder, sykkelgård, sandbaner, bakker og hindre av ulike størrelser. Kippermoskogen gir også muligheter for lek og utforskning for små og store. Alt dette kan du bruke gratis til bursdagsfeiringer. Vi håper du ser muligheter og bruker Kippermoen som den folkeparken den kan være. Lykke til og god bursdag!