Velkommen til bassengene på Kippermoen.

Hos oss skal barn under 10 år være i følge med en badende voksen over 18 år. Du bader på eget ansvar! Vi har alltid sikkerhet og service i fokus, men i vannmiljøer kan ingen gi 100% garanti mot kritiske drukningssituasjoner, og vi oppfordrer derfor våre gjester til å ta ansvar for seg selv og sine. Vi er imidlertid til stede med et overvåkende blikk, og skulle noe skje, er vi raskt på plass og yter kvalifisert førstehjelp.

Alle som skal inn i badet, og bruke bassengene, må betale billett. De som ikke vil bade oppfordres til å benytte messaninen inne i svømmehallen. Her er det varmt så kle deg deretter. Spytt ut tyggegummi før du går opp i svømmehallen.

Vis hensyn til andre gjester og følg badevertens anvisninger. Klandreverdig eller uvøren opptreden kan medføre bortvisning.

Personer med smittsomme hudsykdommer skal ikke benytte badet.

For ditt og andres velvære skal det dusjes uten badetøy før en går inn i bassengområdet. Det skal benyttes såpe og sjampo.

Av hygienemessige årsaker er det ikke tillatt å barbere seg i svømmehallen.

Småbarn må bruke badebukse med stramming rundt lår og i livet, kan kjøpes i resepsjon. Det skal benyttes ordinært badetøy ved bruk av bassengene. Dette er badedrakt, bikini, badebukse, badeshorts eller burkini.

På Kippermoen kan man ha med egen mat og drikke. Det skal spises på messaninen for å unngå gris nede ved bassengene.

Personer som ikke er svømmedyktige må bade under oppsyn og oppfordres til å øve i de grunne bassengene.

Vær varsom med hopp og stup. Ingen stuping på grunt vann. Lek og dytting fra kanten medfører risiko og ubehag for deg selv og andre.

Dersom du har hjerte- og karsykdommer, diabetes eller er gravid, bør du være varsom med å bruke boblebadene.

All bruk av rusmidler er forbudt. Dette inkluderer også snus. 

Ta godt vare på nøkkelen/koden til ditt lås. Du må bringe med eget lås eller kjøpe hos oss. Lås eiendeler inkludert sko inn i garderobeskapet. Vær snill å legg skoene i en egen pose i skapet. Kippermoen idrettssenter tar ikke ansvar for dine eiendeler. Husk å ta med deg alle eiendeler hjem.

Gjenglemte klær/utstyr tas vare på i 4 uker.

Øvrig hittegods blir lagt i resepsjonen. En gang i halvåret leveres hittegodset til Politiet.

 

Vi håper at du får en hyggelig stund hos oss og takker for at du leste våre baderegler – husk: du kan bade så lenge du vil!