Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
10. april 2021 kl. 15:30

Informasjon, råd og tiltak - KORONA

Les mer

Kulturskole

Generelt om tjenesten

Beskrivelse

Kulturskolen er et musikk- og kulturfaglig tilbud. Tilbudet er organisert i tilknytning til skoleverket og kulturlivet ellers.

Du kan lære deg å spille et instrument, enten alene eller sammen med andre - eller du kan lære deg å danse, male eller gå på vår undervisning innen drama og teater.

 

For utfyllende opplysinger se Vefsn kulturskoles nettsted

 

Du trenger ikke kunne noe fra før. Alle kan søke. Hovedinntak er hver høst, men hvis vi får ledige plasser, fyller vi opp etter hvert. Inntak skjer etter rekkefølgen vi registrer nye søknader.

 

Undervisningen følger i utgangspunktet skoleruta, men i forbindelse med konserter og større prosjekter må vi legge om. Kulturskolen har ikke ordningen med fleksible ferier.

Noen lærere, i hovedsak distriktsmusikere, underviser 29 uker i skoleåret. Da får du lengre undervisningstid pr gang, slik at alle får den undervisningen de skal ha.

Det er møteplikt til hver time. Dersom du ikke kan møte til timen, må du gi beskjed til læreren din, eller til sekretæren vår på telefon 75 10 17 24.

Hvis læreren din blir syk og det ikke er mulig å skaffe vikar, får du melding fra oss på SMS. Du har krav på undervisning 38 oppmøter a 22,5 minutter, eller 29 oppmøter a 30 minutter i løpet av et skoleår. Dette inkluderer ekstraprøver, forestillinger, konserter og utstillinger der kulturskolens lærere er til stede. Dersom vi ikke klarer å oppfylle dette, vurderes dette ved skoleårets slutt med ev ref av egenbetaling.

aaa

Lover og forskrifter

___

Skjema

Saksbehandling

___

Kontaktinformasjon

Kontaktavdeling

Avdeling:Vefsn kulturskole
Telefon:75 10 17 20
Epost:post@vefsn.kommune.no
Postadresse:Postboks 560 8651 MOSJØEN
Besøksadresse:Smågan 2 8656 MOSJØEN

Andre opplysninger

Oppdatert:2020-02-11 15:45