PfAUkucURAitvMAAAAAElFTkSuQmCC

 

Vefsn kommune, i samarbeid med en rekke andre aktører, arrangerer tidenes beste sommerskole! Tilbudet er for elever som begynner i 8. klasse, 9. klasse, 10. klasse og 1. året på videregående skole til høsten. 
 
Sommerskoletilbudet er i uke 32 og 33. Disse ukene inviterer vi til uforglemmelige aktiviteter – alle er gratis. Det er begrenset antall plasser. Meld deg på raskt!  

Første påmeldingsfrist er 1. juli.  

Sjekk aktivitetene i kulturuka og i aktivitetsuka

H 17yPSpdXtFBAAAAAElFTkSuQmCC

Koordinator for Cypher: Marit Thrana, kan nås på mobil 99 73 45 39

wOdpW 27le 5xyAAAAABJRU 5ErkJggg==

Koordniator aktivitetsuka:
Friluftsliv: Anne-Marit Marken anne-marit.marken@vefsn.kommune.no
Idrett: Kjetil Hoff kjetil.hoff@vefsn.kommune.no
Samfunnsengasjement: Harald Fåkvam harald.fakvam@vefsn.kommune.no
 

Påmelding

Det er foresatte som må melde på eleven til aktivitetene. Dere kan melde eleven på en aktivitet per tidsrom. Du kan ikke melde på to parallelle aktiviteter.  Påmeldingen krever at du som foresatt oppretter en bruker. Det vil ta noen minutter før du får bekreftelse på epost. Da kan du melde på de ønskede aktivitetene. 

Avmelding/endring av aktivitet:
Ved sykdom eller annet forfall, vær snill å meld eleven av aktiviteten. Hvis eleven ønsker å bytte aktivitet, melder dere eleven av påmeldte aktivitet. Det vil da bli mulig å melde seg på ny aktivitet. 

Gå til påmelding

 

Forsikring

Sommerskolen anses som en del av Vefsn kommunes opplæringstilbud. Elever som går i skolen i Vefsn vil derfor være forsikret gjennom kommunens forsikringsordninger.
Elevenes personlige utstyr dekkes ikke av denne ordningen. 

Smittevern

Hold eleven hjemme ved sykdom! Sommerskolen er underlagt nasjonale retningslinjer for covid-19. Ved spørsmål kan dere ringe det lokale koronasenteret. De har telefonnummer 41 41 33 22

Vi som er involvert i prosjektet ser frem til å bli bedre kjent med elevene gjennom lystbetonte aktiviteter. Vår ambisjon er å skape gode opplevelser som elevene tar med seg som start inn i det nye skoleåret.