Min eiendom

Logg inn med MinID å få all informasjon som er registrert om din eiendom, når det gjelder tomta, kommunale avgifter, feiing og lignende.
Du kan også herfra sende melding til oss i kommunen.

Kommunekart

KommunekartSkjermbilde.jpgVed å laste ned appen Kommunekart (utviklet av Norkart as) fra App store eller Google Play får man tilgang til oppdaterte og detaljerte kart på et øyeblikk. For andre nettlesere og mobile operativsystemer anbefaler vi Kommunekart. Appen har også en ruteberegner som kan brukes til å beregne kjørerute for reiseruten, samt funksjonalitet for fritekstsøk etter adresser, steder eller eiendommer for hele landet.

Link til appen Kommunekart (iTunes)

Link til appen på Google Play

Pr. dato får man informasjon om eiendom- plan- og tiltaksdata ved å klikke direkte på skjermen. For utvidet planinformasjon har man tilgang til kommunens planregister med tilgang til dokumenter tilknyttet planen, typisk planbestemmelser.

Det betyr at appen retter seg mot hele spektret av brukere, fra kommunens innbyggere til kommunens saksbehandlere og ikke minst politikere.

 

 

Helgelandskartet

Helgelandskartet

Felles karttjeneste for Hattfjelldal, Grane og Vefsn kommuner. Prøv den nye utgaven av Helgalandskartet

Gå til Helgelandskartet.
 
Hovedmålsettingen er å gjøre kommunenes kart og kartdata mer tilgjengelig for publikum og næringsliv, kommunale, interkommunale og fylkeskommunale etater.
I tillegg til at kartløsningen vil inneholde detaljerte basiskart for alle kommunene kan du som innbygger finne karttyper som viser:

- kommuneplanens arealdel
- regulerings-/bebyggelses-planer
- målestokkriktige flybilder (ortofoto)
- Arealbruk og ressurser

Med den nettbaserte karttjenesten kan du søke fram eiendommer og aktuelle steder ved å søke på gårdsnr/bruksnr, adresse og stedsnavn.

Det tilrettelagt for søk på interessante steder for service, fritid, kultur og turisme. Tjenestetilbud som barnehager, skoler, og andre offentlige bygg og funksjoner er også søkbart.

Det er også tilrettelagt for søk av ledige boligtomter og ledig næringsareal.

Totalt er det mulig å søke blant 10500 eiendommer, 5000 adresser og mer enn 16500 bygninger.

I dag vil det variere noe hvor mye kartinformasjon som er tilgjengelig for den enkelte kommune, men målet er at alle kommunene på sikt skal kunne tilby lik og omfattende informasjon.

Kartløsningen for Helgelandskartet er basert på internasjonale kartstandarder og programvare utviklet av Norkart Geoservice AS.

Planinnsyn

Selvbetjeningsløsning på nett der alle plandata i kommunen presenteres samlet.

Gå til planinnsyn for Vefsn

Her kan både gjeldene og planer under arbeid presenteres sammen med:

  • Opplysninger om planens status i planprosessen
  • Aktuelle plandokumenter
  • bakgrunnskart, flybilder og 3D visning med mulighet for utskrift
  • andre relevante temadata

Planregister støtter kravene ny plan- og bygningslov setter til kommunenes registrering og forvaltning av digitalt planregister.

Satt i drift og skal videreutvikles med plandialog

Les mer om planinnsyn hos Norkart Geoservice as

Kartbutikk - Infoland

Nettbutikk der vi legger ut varer og tjenester innenfor området eiendomsinformasjon, kart- og plandata.

KartbutikkFor å lese mer om produktene kan du klikke på varenummeret / produktnavnet til det enkelte produkt. 

Gå til kartbutikken

Spørsmål om produktene kan rettes til kommunens Servicetorg tlf. 75 10 10 00 eller e-post: post@vefsn.kommune.no
 
Kommunen har vedtatt bruk av denne tjenesten (kommunestyresak 161/09). Tjenesten er åpen for alle, og tilrettelagt for betaling ved hjelp av kredittkort.
Tjenesten er levert av Norsk Eiendomsinformasjon as.

Sykkelkart

Nettbasert sykkelkart for Vefsn kommune.

Målsettingen med kartet er å få flere til å sykle, enten i forbindelse med daglige gjøremål, til jobb, som mosjon eller bare for turens skyld.

Gå til sykkelkart

Sykkelkartet viser sykkelruter, hvor de forskjellige rutene har forskjellig farge, alt etter hvilket underlag de følger (asfalt, grus eller naturlig grunn). I tillegg er det lagt inn noen interessepunkter (Point Of Interest), slik som fiske-, bål-, og badeplasser etc. 

Kartet er interaktivt, så ved å markere en enkelt rute kan en få opp mer informasjon, slik som navn og lengde. Man kan også få frem en høydeprofil for hver enkelt løype, lagre ruten til GPS og man kan fly dem i 3d. Ved å markere interessepunktene får man opp navn, litt ekstra informasjon og man kan lagre posisjonen til GPS.

Produktet vil bli videreutviklet og Vefsn kommune ønsker derfor dine tilbakemeldinger. Både ”ris og ros” er viktig for å gjøre det interaktive sykkelkartet bedre! Bruk gjerne RIS/ROS-SKJEMA for tilbakemelding. Denne artikkelen kan også kommenteres, se nederest på denne side.

Kartløsningen for sykkelkartet er basert på internasjonale kartstandarder og programvare utviklet av Norkart Geoservice AS.

turhelgeland.no

Felles digital turkartportal for kommunene Grane, Hattfjelldal, Vefsn, Brønnøy og Vevelstad.
Fotturer, skiturer, fjelltrimmen, fiskeplasser, hytter m.m.

Til turkarthelgeland.no