kulstadskole

Velkommen til Kulstad skolefrtitidsordning

Hypernett SFO

Elektroniske lister

Alle barn i SFO må registrere når de skal hentes og gå fra SFO. Dette gjør dere foreldre lett ved å følge bruksanvisninga som alle har fått. Dette gjør det trygt for både foreldre og barn, samt oss i SFO. Da kan vi ha full oversikt på beskjeder mm.
Inne på denne siden får dere full oversikt over når det er ferier og fridager i skolen, samt mulighet til påmelding i disse fridagene. Har dere problemer er det bare å ringe oss, så skal vi hjelpe til.
Servering under parasoll

Nytt SFO-år

God å være ute

Selv om sommeren ikke har vært spesiell varm, serverte SFO sveler ute i skolegården under parasol. Ungene storkoser seg.
Når er det startet opp mange nye 1.klassinger i skolen og over 40 av disse er på SFO. Vi ønsker dem hjertelig velkommen. De har allerede vist seg som en flott gjeng som vi er blitt veldig glade i.

HypernetDirekt

Vefsn SFO tar i bruk nytt kommunikasjonsverktøy, for bedre kommunikasjon og interaksjon mellom foresatte og SFO. Eget skriv om dette er sendt pr epost til alle. Nærmere tid for oppstart vil vi komme tilbake til. Linken dit er:https://kulstad.direktesfo.no

Web levert av CustomPublish AS