Styrkesirkel

Styrkesirkelen avholdes i aerobicsalen i 3. etasje. Det er en sirkel med ulike styrkeøvelser for hele kroppen hvor lengden på hver øvelser styres av musikk. Passer for alle som kan komme seg opp og ned fra gulvet.

Vanngym

Vanngym foregår i terapibassenget, som holder rundt 34 grader. På grunn av varmen og oppdriften i bassenget passer vanngymmen godt for alle som har smerter eller plager fra muskler og ledd. Timen inkluderer utholdenhet, balanse og styrke, særlig på mage/rygg.

Friskliv Ute

Dette er en intervallbasert (4x4) trening som i alle hovedsak foregår ute. Er været særdeles lite medgjørlig, vil treningen foregå i Mosjøhallen. Treningen varierer mellom rene intervalløkter og leker og uhøytidelige konurranser.

Friskliv sykkel

Dette er en ca. 45 minutters kondisjonstrening på sykkel hvor vi varierer mellom høy og lav intensitet. Forskning har vist at intervalltrening er kondisjonstreningen med best mulig utbytte på kortest mulig tid. Du styrker hjertets pumpekapasitet og øker musklenes oksygenopptak. Vi avslutter med 15 minutters mage- og ryggtrening. Timen er lagt opp slik at den passer alle, uansett fysisk form.

Sykkel 30 min + styrkesirkel apparater

Kondisjonstrening på sykkel i 30 min, etterfulgt av 45 minutters styrkesirkel i apparatrommet. Musikken styrer lengden på hvert sett med øvelser. Instruktør veileder i bruken av apparater. Passer for alle og kan være en god introduksjon for deg som ønsker å komme i gang med styrketrening på egen hånd.