KippermoenOmradet topp
Bildet viser barnebassenget i folkebadet på Kippermoen

Barnebassenget

Barnebassenget er under renovering og forbventes åpnet ca 2 mai 2018.

Barnebassenget på Kippermoen er tilpasset de aller minste. Midt i bassenget er det et oppbygd et minibasseng med en sopp som spruter vann til glede for små badenymfer.
Bassenget holder samme temperatur som terapibassenget, 35 grader og er 65 cm på det dypeste.

Bassengrommet er utstyrt med barnestoler.

Stengt inntil utbedring er utført!

Terapibassenget


Terapibassenget holder en temperatur på 34 grader og er utstyrt med boblebenk og trykkdusjer for velvære. Det fins også mulighet for å spille musikk og skifte farge på lyset etter stemning til grønt, rødt eller blått.

Terapibassenget kan leies av privatpersoner, organisasjoner og bedrifter. Send mail til idrettssenteret@vefsn.kommune.no
Hvis terapibassenget ønskes leid etter åpningstid på lørdager, må leietaker betale badevaktkostnader i tillegg.

Når terapibassenget er utleid stenger vi avdelingen fysisk og visuelt. Det betyr at ingen uvedkommende kan se eller komme seg inn.

Terapibassenget er utstyrt med rampe og heis. Den er i direkte tilknytning til HC-garderober. HC-garderobene er utstyrt med seilheis på toalettet, vanntette rullestoler for voksne og barn og dusjvogner.

For å komme deg HC-garderobene må du få et kort i resepsjonen, slik at du får tilgang til heis eller trapprom som fører opp til helsesportavdelinga. Dette er fordi uvedkommende ikke skal bruke denne avdelinga.

 

Web levert av CustomPublish AS